19 Şubat 2009 Perşembe

görmek için bak...

orda bir atlıkarınca var. üzerinde sen ve ben... fotoğrafımızı evin reisi çekiyor. sen sıkı sıkı tutundun atlıkarıncanın tahtadan yelesine, ben sırtına yapışığım... sanki ikimizde atın üzerindeyiz. dönüyoruz, biz döndükçe değişiyor dünya... önce babanı görüp heyecanla el çırparken, yavaş yavaş karışıyor renkler... baban orda haalaa bizi fotoğraflıyor olmalı, göremesek de.
hızlanıyoruz....
döne döne büyüyoruz... senin saçların uzarken benim ellerim buruşuyor... 3 dakika belki yada 10... farketmez... 1 dakika bile olsa birden büyüyeceğin geliyor aklıma o atlıkarıncanın tepesinde... ilk mutluluk çığlıklarını atlıkarıncada atmıştın, şimdi ne zaman eline alsan kalem yada boyaları hemen çiziyoruz... sen atlıkarıncada oluyorsun, ürkek ama çok istekli... ben hemen dibinde, sana sıkı sıkı sarılan... sen tedirginliğini bastıran çığlıklarını atarken, benim aklımdan geçenler gözlerimi yaşartıyor.
bu resim bizim hikayemiz. Derin çizerken anlatıyor ne yaptığını... eğri büğrü de olsa çizgiler, bazen sadece daire veya 8 yapmış olsada, bu sadece görünen.... ama içinde atlıkarınca var hep aslında, bizi en mutlu eden an olarak heran resmini çizdiğimiz...

7 yorum:

serrose dedi ki...

Etkilendim hem de cok.Cizbileceginiz daha cok cok cok mutlu anilarinizin olmasini diliyorum :)
sevgiler

Unknown dedi ki...

aferin derine, harika resim yamış:)

funda dedi ki...

aa orda yandaki sarılılar da biziz ama, görmedin mi sen, çok kikirdiyoruz göznünden kaçmış olmalı, dikkatli bak ama görüceksin.. benim de çocukların yaptıkları resimlerin anlamını kapsayan bir yazım var yazıyım onu , çocuğun psikolojisiyle ilgili bir çok ipucu verebiliyo resmimler.. dur bakıyım bulabilirsem..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Hayati ne guzel anlatmissin :) Hep mululugun resmini cizin birlikte :))

duygu dedi ki...

serrosecum,
iyi dileklerin için kocaman teşekkür ve sıcak bir sarılma gelsin benden sana...

tuğbacım,
ya resim harika birde anlattıklarını duysan :)

fundacım,
tabi canım sizde ordaınız. bizim makineden çıktı resimler gördük pek bir cıvıldınız.. ya o yazıyı mutlaka okumak istiyorum. eminim çok ilginçtir.

moonsuncum,
inşallah daha nicelerini yaşar çizer paylaşırız.

Primarima dedi ki...

:)ne güzel olmuş, ama ben konuşmasını merak ettim ,anlatışını duymak istedim, o elleri görebilmek istedim inanki:)

duygu dedi ki...

ebrucum, belki bir gün olur ne dersin? :) eevet evet bu bir teklif :)