11 Şubat 2009 Çarşamba

aaarı vızvızvız

bu sabah daha dünya uyanmadan gözlerimi açtım. salona ağır bir uyuşukluk çökmüş, koltuklar horluyorlar... yahu benim evimi neşelendiren, pencereden giren güneş mi sadece? perdeler kapalıyken ev nede soğuk görünüyor gözüme... bir kitap alıyorum elime... ismail cem-Türkiye'de geri kalmışlığın tarihi... pöööfff çok ağır oldu sabah sabah... mutfağa gidip çay demliyorum ama canım içmek istemiyor... bişi arıyorum beni bu sabah dinçliğine ayak uydurup neşelendirecek... bişi olmalı yüzümü güldürecek...
mutfaktayım... çemen yapıcam. yuuhhhhhh!!! napıyım kızım çemeni çok seviyor. yenide bitti evde, kahvaltı için iyi olur. . malzemeler hazır... yavaaşş yavaşşşş hazırlıyorum çemeni. yahu ne bu içimde bişi arayan meraklı sorular... gözlerim niye etrafı kolaçan ediyor sürekli. hani biri beni izliyor ve benim onu bulmamı bekliyor , sanki biri bir yaramazlık yapmış da yakalanmayı bekliyor gibi. ev tedirgin, ben içime kaçan zehir hafiyeyle beraber dolanıyorum evde... yürüyorum yürüyorum meraklı ve soran gözlerle... salon temiz... yürüyorum yürüyorum... (tabi ev 890543 m2 yaa, yürü yürü bitmiyor :) evin batı yakasına geçiyorum)

veee buluyorum onu. salondan kaçmış, antrede dans ederken yakalıyorum... bunca gürültü seni bulup gülümsemem içindi değilmi?
kızım... uyuyorsun ama ben seninle oynamaya başladım bile...

aaaa unutmadan başlık mı? evet çok alaksız oldu yaa. ama bu postu yazarken dilimde bu şarkı vardı, kendisini yok saymak istemedim...


of derin yaa uyan artık evcilik oynayalım :)

3 yorum:

funda dedi ki...

şuraya bir çemen tarifi sıkıştırırsın diye bekledim ama , yok sıkıştırmamışsın.. hani şu salça , ceviz konulandan dimi..sen başka neler koyuyosun içine.. zorla verdiricem tarifi bak :)

Hamarat Anne dedi ki...

:) cok seker bir yazı olmus bu,bizim kız da cemeni sever mi acaba?!

duygu dedi ki...

fundacım. ben bir yemek sitesinde buldum tarifi ama ı ıhh çok istediğim gibi olmadı. annemede ulaşamadım. ulaşınca tarifi alıp sana gönderirim.

sabahnur,
teşekkür ederim. valla benim kızım yemek konusunda inanılmaz sorunlu. çok ilgnç ki bunu sevdi. tarifini yazıcam. denersin kimbilir belki sever.