22 Aralık 2008 Pazartesi

yooo hiç de pişman değilim...

sabahları pilates yapıyorum, ebru şallı eşliğinde... ilk zamanlar yoğun ağrılı geçirsemde bu azap saatlerini şimdi daha az ızdırapla ama sözümden dönersem beni sallandırın tarzı bir yemin etmişim gibi aksatmadan yapıyorum her sabah şipooorumu (derinimin ifadesiyle)
yalnız sorun şu ki, sadece spor yapıyorum... o kadar... saçma geldi kulağa dimi.. yani alternatif olarak hafif bir diyet yapasım var ama yiyesim de var... ve ne yazık ki yiyesim yapasım'ı da yiyiyor ve yoluna mutlu mesut devam ediyor. ancaaaakkkk sıkı bir kural varki asslllaaa, iki elim kanda da olsa, ütü de yapsam, oturup televizyon da izlesem, örgü de örsem yapmaktan vazgeçmediğim karnı içeri çekme egzersizi var kiiii ben özellikle çokokremli ekmek yerken bilhassa uyguluyorum. bunu, o iğrençççç sıfır bedeniyle hareketleri hiç zorlanmadan yapıp kasım kasım kasılan ebru şallı'nın da dediği gibi içimde oluşan vicdan azabından değil, sadece hemencecik alışkanlık edindiğimden yapıyorum. ooohhhh pek bir düz karınım artık yaaa... o zaman bir tane daha çokokremli ekmeği hakettimm bee :) eferin bana :)
yaşasın pilates kardeşliği :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

:) bu da güzel yap yap ye diyorsun götür bacım :)

Primarima dedi ki...

Ben o kadına tahammül edemiyorum bir iki kere denk geldim ve izledim ama ı-ıh olmadı.İhtiyacım yok allahdan yoksa mecburiyetden katlanıp yapabilirdim.Ama yinede çok merak ettim bu karnı içe çekme egzersizini...tebrikler azminiz hoş:)kolay gelsin bakalım.

duygu dedi ki...

şekerim craftım... aynen öyle. bir lokma da senin için aliciiimmm.
prima rimacım...
evet kadın çok yapmacık yavv böyle eciş büzüş yüzüyle ben bir gariplik seziyorum ifadesinde. o kadar estetikten önce sanki daha bir lokum gibiydi. neyse karnı içeri çekme egfzersizi de bildiğimiz karnımızı içeri çekme. hani bikini giyince falan genelde yaparız yaa :) yada ortalık dar bir elbiseyle arz-ı endam ederken. işte o basit hareket...
çok azimliyim dimi gerçekten bak :)

Karen Hanim dedi ki...

Ben de Ebru'ye yeni keşfettim ve ejzersizden nefret ettiğime ramen artık onunla her gün Pilates yapmayı başladım. Bende zar zor yapıyorum ama öbür ejzersiz tarzlardan bu çokçok daha iyi benim için. Televizonda Ebru hanım var diye şükrediyorum.

Ve... yemek konusunda...sıfır beden olmayı çalışıyormuyuz? Hayır--ben çalışmıyorum. Sadece vucudum iyi olsun diyorum!!

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ebru Şallı'yı ilk dönem be de takip ettim, ama hamilelikten dolayı vazgeçtim sonraları, bazılarını atlıyordum. Faydası olmuş ne güzel.

duygu dedi ki...

karen hanım sıfır beden gibi akla zarar bir beden arzum hiç olmadı. sadece yine 36 beden olmak istiyorum sıkıldım 38 bedenden :) 36 da beni sıkmasın artık :)
sevgili çocukla çocuk...
pilates çok eğlenceli bir spor. hele top pilatesi müthiş. faydası da çok daaa işte kıskanıyormuyum ben ebru şallıyı anlayamadım gitti. sevemiyorum yavvv :)