5 Kasım 2008 Çarşamba

zıplayıver çekirge...

1.çocuk-günaydın baba.
baba-günaydın çocuğum.
2.çocuk-saat kaç baba?
baba- bilmiyorum ama gün ağarmış, sabah olmuş. neden sorduğunu biliyorum. O'da birazdan gelir.
çocuk-baba lütfen dayan biraz daha. biliyorum, o sıkış tepiş depodan sonra burda rahat ederiz diye geldik buralara, herşeyi bizim için yaptın, bizim için katlanıyorsun bunca sıkıntıya. ama geçecek biliyorsun o da büyüyecek. ve artık bizimle uğraşmayı bırakacak.
baba-biliyorum tatlım ama artık yaşlanıyorum, her gece sırtım ağrıyor, başım zonkluyor, hele o afacanın sesi kulaklarımdan hiç gitmiyor. annesi kadar bende sabırsızlanıyorum bir an önce büyümesi için.
anne-sevgilim lütfen böyle söyleme. annesi de üzülüyor O'nu böyle çılgınca tepinirken görünce ama çocuk ne yapsın. havalar soğuyor artık istedikleri zaman dışarı çıkamıyorlar. çocuk da enerijisini harcamak için evde koşturup duruyor.
baba- tamam hayatım O'nu anlıyorum ama sürekli zıplamanın dışında başka yollar da var enerjisini harcayabileceği. dans etsin, hatta top oynasın, ip atlasın. yeterki biraz olsun beni rahat bıraksın. KOLTUĞUM ben yaa KOLTUK. 3 kişiliğim biraz büyüğüm diye her dakika tepemde zıplaması mı gerekiyor. eee bu da can yani. hayır bişi değil, canım minderlerimin içi pörsüdü bu afacan yürümeye başladığından beri. ne zaman uyansa benim minderler bir yerde, yastıklar bir yerde. ben bütün halimle güzel bir koltuğum yaa. dağıtmasın artık beni.
anne- şişşt tamam tatlım, biraz daha sakin olmaya çalış noolur. geliyor bak.



ilk gösterimde video oldukça takılarak ilerliyor ancak 2. kez izlerseniz kesintisiz olacaktır.

bu video 23 dakikalık çekimin sadece 40 saniyesidir. biri bu kızı durdursun...

not: koltukgiller- baba: 3'lü koltuk, anne: 2'li koltuk, 1. ve 2. çocuklar da tekli koltuklar olarak rol dağılımına katılmışlardır.

sevgilerimle...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

canım yaptım demişsin hata var sanırım duyguya yaza basınca olmuyor tekrar dene sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

Canım ya, nasıl eğleniyor. Koltuk babanın hikayesine de bayıldım

duygu dedi ki...

sevgilim cw'im,
oldu işte olldduuu. ancak farklı renkte görünmüyor. sadece üzerine gelince bir bağlantı linki olduğu belli. olsun yavv yaptım yaa kendimi dahi gibi hissediyorum. tabi azıcık senin ittirmenle dahi oldum :)
sevgilerimle...

ve çocukla çocuk,
birde videonun devamındaki çığlıklarını duyabilsen. o çok eğleniyor benimse başım dönüyor. yaşlanıyormuyum ne :)
sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Ne meşguliyeti şekerim olmuş valla :)Şeker onu yaptığın kısım varya orayı html olarak değilde zengin metin yazıyor üstte solda dikkatli bak orada renk kısmı var minik kareler ordan değiştir. Sevindim bak blogger ipuçları kısmını tıkla başka şeylerde var işine yarar sevgiler

duygu dedi ki...

hıııııı şimdi anladım :)