12 Mayıs 2009 Salı

fantazi...

bazen diyorum Derin'in kırmızı gözlüklerini taksam, acaba bizim evde bana ışıklı bir sahne gibi görünür mü?
tenime sıktığım parfüm şişesini elime mikrofon yapıp, elbisemi göbeğime kadar sıyırsam, yerden 50 cm yükseklikteki boya masasının üzerine çıksam ve "evimiseee hoşgeydinissss" diye selamlasam masaları, koltukları ve "inciiiiirrrr aviiikıınnn kirazım kurtluuuuu" diye çakma dümtektek'i söylesem avaz avaz... ben Hadise olurmuyum... peki evim örovizyon sahnesi?

yada...yatak odasında bir beden küçüğüyle değiştirilmek üzere bekleyen kızım ve sevgilimden gelen anneler günü hediyesini, doğumgünü hediyesi olarak kabul etsem ve boş biberon da mum oluverse bizim ev doğumgünü mekanı olur mu? ben yeniden doğmuş olurmuyum?

bide şöyle düşün... koltuk minderleri aslında "at"mış... ben usta binici... sabah uyanıp atıma biniyorum ve ceremaz (cemre naz) lara gidiyorum, sonra sıkılıp parka gidiyorum, ordanda sıkılıp eve geliyorum... annem hep pilav pişirmiş patates kızartmış oluyor... peki ben şimdi obez bir gezginmiyim...

hayır mı???

derin yapınca oluyor ama hepsi...

bende diyorum ki bizim ev 2+1, biz buraya sığmıyoruz... laf işte...
bakmasını bilmek lazım...

3 yorum:

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım duygucum yaa süpersin valla.. onlar yapınca oluyor da biz yapınca neden olmasın yaa dimi ama..bende de var bunlardan bolca inan ki..ben de buradaki arkadaşımın oğluna bakıp arabasının içindeki ben olmak istiyorum. ohh yayılırdım bir güzel arkadan ittiren gezdiren de var biberonumda meyve suyumu da lıkır lıkır içerdim sesim çıkmazdı valla.herşey onlara güzel.keşke geriye dönüşü olsa yaa bazı şeylerin.farkında olarak çocuk kalmayı isterdim ben..şahane olurdu:)bu arada ben bazen elime parfüm şişesini alıp göbeğimi açıp deli deli bir yerlerime bişeyler bağlayıp koltuğa çıkıp şarkı söyler ya da tepinirim:):)hatta fredy mercury taklidi yapardım eskiden omuzlarıma çorap koyup vatka niyetine altıma da bir tayt:)

Primarima dedi ki...

:):):)
sonu nasıl da güldürdü ama:)

duygu dedi ki...

-tuğbacım...
senin fantazilerde süpermiş yahu... biraraya gelmelisin derin'le... bana ne büyük eğlence olurdu... sizi izlerken çekirdek çitlerdim :)

-ebrucum...
gül annem gül bende gülüyorum ağlanacak halime :)