30 Ocak 2009 Cuma

ürün tanıtım mim'i...

sevgili primarima beni mimlemişti ancak doktor olayına takıldığım için ancak dünyaya bağlanabiliyorum. bu aralar ne var ne yok çok kolaçan edemedim ancak eşim ne zaman o koca göbüğüyle önümden geçse birazdan bahsedeceğim makineye kavuşma arzum kabarıyor.


benim tanıtacağım üründen çoktan haberiniz olmuştur belki ama ben yine de bahsedicem. bilmeyen varsa katkım olur belki tanıtımına. yooo yooo ürün tanıtımından ücret almıycam, ben sadece sağlıklı nesillerin peşindeyim.


ürünümüz sadece 1 kaşık yağ ile 1 kilo patates kızartabilen akıllı, müthiş, asrın icadı diye nitelendirilen Tefal'in yeni ürünü Actifry...





bu ürün patates kızartmasının yanısıra et, balık, tavuk, sebze ve tatlı gibi yiyecekleri de hazırlama imkanı sunuyor. teknik bilgiler için;

www.tefal.com.tr yi tıklamanız yeterli.

şimdi sözü çocuklaçocuk'a bırakıp saygıyla huzurlarınızdan ayrılıyorum. bakalım bu araştırmacı, yaratıcı arkadaşlarımız bize neyi önerecekler.

mutlu haftasonları...

7 yorum:

Primarima dedi ki...

:) bir kere tefal mağazasında rastlamış çok fazla inceleme fırsatı bulamamışdım...sağol.

duygu dedi ki...

yaa mutlaka bir bak derim ebrucum.
çocuklar patates kızartmasını çok seviyorlar. karbonhidrata ihtiyaçları var ama sağlıklı bir şekilde tüketilirse. birde lezzetli olunca oohh tam derine göre.
sevgiler canım.

funda dedi ki...

bir de fiyat rica etseydik sayın ürün tanıtımcı hanımcığım..

duygu dedi ki...

fundacım fındığım, bu aletin fiyatı 499 tl. bence biraz fazla ama bakalım zamanla düşer diye umut etmekteyim :)

funda dedi ki...

499 tl cik versem ben o alete, kahrımdan zayflarım zaten , patatesten az kalori almak da neymiş :) ama başka firmalar da çıkarır ve ucuzlarsa düşünülebilir tabi..

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok teşekkür ederiz efendim görevimizi en kısa zamanda yerine getireceğiz:))bu arada bu fritozden ben de sordum yok geç pişirdiğini ve patateslerin haşlama patates lezzetinde oldugunu öğrendim doğru mu acaba??bu model cıkınca bir eski modelinin çok ucuzladıgını soylediler..ne dersin ondan mu bundan mı alayım??

duygu dedi ki...

fundacım çok alemsin. evet fiyat abartı gibi sanki ama düşer o düşşeerrrr merak etme.
sevgiler şelale... :)

çocuklaçocuk,
benim bu aleti sorduğum yerde iyi özelliklerinden bahsettiler :) sanırım pazarlama taktiği :) ama tabi mutlaka dezavantajları da vardır. eski modelini bilmiyorum. sanırım çok yardımcı olamadım ama ben tek bir mağazadan edindiğim bilgilerle (fiyatı hariç) iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.
sevgilerimle.