21 Ocak 2010 Perşembe

çok utanıyorum bunları yazarken...

yahu ben bu karakterimle ilgili ipuçları veren mimlerden pek bir tırsıyorum...
gizemli bir kişilik olarak kalmak istememden değil elbette ama (zaten bangır bangır yazıyorum olanı biteni ) işte kendimi anlatmakta çok zorlanıyorum... düşünüp bulursam okuyanı kandırırmıyım diye düşünmeden edemiyorum. düşünmeden yazarsam bir abukluk olur diye kaçınıyorum.... böyle böyle kendimle habire çekişiyorum işte... ama yanıtlamadan da duramıyorum... bir garip kısır döngü...

şimdi beni zat-ı muhteremler olarak nitelendirdiğim Ceyda, Burcu ve Şuşu mimlemiş tırstığım mimlerle...
el mahkum yanıtlıyorum... şişşşt okuduktan sonra amaaaan ne menem bişimiş bu deme sakın...
mimin konusundan bahsetmeliyim önce...
kendimle ilgili 7 özellikten bahsediyorum ve bu mimi 7 kişiye paslıyorum (ben tabi çok geç kaldığım için bu mimi yanıtlamayan 7 kişi olabileceğinden şüpheliyim)
be hazırsan başlıyorum...

1- çok dağınığımdır... oyuncakların üzerinden atlaya zıplaya geçerim, yemek masam işlevini yitirmiş, boncuk masam olmuştur; çanak çömlek dolabım yünlerle ve bissürü ıvır zıvırla doludur. ama evimin dağınıklığı benim düzenimdir... ne arasam şak diye bulurum... ama sadece ben :)

2- maymun iştahlıyımdır... herşeyin en fazlasını isterim... 5 kez sevdiğini söyle, bir daha bir daha diye inlerim...

3- feci kurgu yaparım... birini aradığımda ulaşamazsam teoriler üretirim... sonra onlara inanırım... sonra olayın gerçeğini öğrenip, benim kurgularımla örtüşmezse birde küserim... :)

4- sevdiklerime ölümüne bağlıyımdır... kimseye kapımı kapatmam... salakça bir sahiplenmem vardır... anıları, geçmişi kanıma canıma kadar sahiplenirim... sonra bir güzel incinirim. yaralarımı kendim sarar otururum kös kös... sonra yine kollarımı açarım... (aslında sıkı bir sopayı hakediyorum)

5- mutlaka sağ tarafımdan kalkarım yataktan, hatta sırf sağ tarafımdan kalkmak için dönerim olduğum yerde. dışarı sağ ayağımla çıkarım, ayakkabımı önce sağ ayağımla, kıyafetlerimi önce sağ kolumla giyerim... eğer yanlışlıkla sol tarafım olmuşsa çıkarır tekrar giyerim...

6- yumurta kırarken bakamam... yumurta önce tabağa dökülecek sonra gözümü açarım. tabağımda kafası olan bir balığı yiyemem... mutlaka ben bakmadan önce kafası ayrılmış olmalı...

7- batıl inançlarım hayatımı zora sokacak kadar vardır... ters duran terlik zaten bir klasik, makas bıçak vb. aletleri birinin eline tutuşturamam. masaya yada herhangi bir yere bırakırım, o kişi ordan alır. nazara karşı uygulanan ritüeller hayatımın olmazsa olmazıdır. karanlıkta aynaya, yüz (suret) içeren tablolara bakamam...

bitti mi.... oh beee... yaa ne zor insanın kendini sadece 7 cümleyle anlatması... ama ben bundan daha fazlasıyım bak... sıra gelmedi ama aslında çok renkli bir kişiliğimdir... o da ayrı bir mim konusu olarak tozlu raflarda bekleyedursun bakalım... elbet sırası gelir. sende okuyup bana hayran kalırsın :)

şimdi sıradaki şanslı kişiler... yıh yıh yıh :)
fundacım, tuğbacım, şekerliğim, fatoşum, nazpek, ebruli ve tibetin güzel annesi....
sıra sizde hanımlar... dökülün bakalım eteğinizdeki karakterlerinizi...
ben öper ve kaçar...

8 yorum:

Nazpek dedi ki...

Mim için teşekkürler Duygum en kısa zamanda yanıtlanacaktır(laf aramızda üç aşağı beş yukarıda aynıyız:))

ceydabural dedi ki...

8- çok iyi kalpli, güler yüzlüsün bunu yazmayı unutmuşsun
hahaha... yumurtaya koptum yaw :)

nehircce dedi ki...

Seninle bugün ilkkez karşılaştım :) küt diye böyle bir cümle kurulurmu ama dimi :)) ama sevdim seni kızını da, çok hoş bir blogun var iyi ki bugun bulmuşum seniii öpüyorum sevgiler..

mutfakcini dedi ki...

:) Güzel cevaplar.çoğu bende de var okuyunca hatırladım.Yanıtladım ben de,teşekkürler Duygu'cum.

yıldız dedi ki...

Yumurta işi hakikaten çok ilginç neden acaba:)))

Sibelbek dedi ki...

yumurta konusu ne ilginç bişiidir Duygu öyle... çocukluğuna bir bakmak lazım :P ama bak buralardan belli ediyorsun işte ne renkli bir kişilik olduğunu :)))
birikmiş bir sürü mim var bende ama en kısa sürede yanıtlayacağım söz canımcım :)

Rumeysa dedi ki...

1-3-4-5 ile tamamen beni anlatmışsın sanki..:)

Rumeysa dedi ki...

bi de balıkkkkk... sadece eti olmalı tabağımda, kafa kuyruk içimi bi hoş ediyor.. şimdi bile! :D :(