14 Haziran 2011 Salı

Öğretmeninin gözünden Derin...

Sevgili Derin,
Sınıfımızın en tatlı elma şekerisin. Her sabah okula geldiğinde yüzündeki o sevimli tavırla bana elma şekerini hatırlatıyorsun ve seni yememek için kendimi zor tutuyorum :)


Sabahları okula gelirken yüzünden gülücükler hiç eksilmiyor. Kıyafetlerinde şık olmayı tercih ediyor, hergün farklı saç şekliyle geliyorsun. Kıyafetlerini kirletmemeye özen gösteriyorsun.

Arkadaşlarınla her zaman uyum içindesin. En çok evcilik köşesinde oynamaktan hoşlanıyor, oyunlarında arkadaşlarına da yer veriyorsun. Oyunlarında arkadaşlarınla paylaşımcı olmayı seviyorsun. Bütün arkadaşlarına ve öğretmenlerine herzaman saygılı bir çocuksun.

Bütün yaş gruplarıyla oyunlar oynuyor ve iletişim kurabiliyorsun. En çok aşçı rolüne giriyor, lezzetli yemekler yapıyorsun. Resim çizmekten çok hoşlanıyorsun ve bu resimlerini özenle saklayıp biriktiriyorsun. Sınıf içerisinde ve okulda aldığı sorumlulukları yerine getirebiliyorsun. Sorumluluk almaktan kaçmıyorsun.

Şarkı söylemek ve dans etmek senin için ayrı bir keyif. Dans ederken etrafına saçtığın neşe paha biçilemez. Hikaye dinlemeyi ve hikayenin resimlerine bakarak hikaye oluşturmayı seviyorsun. Sınıf kurallarına uyuyor, başka sınıf kuralları için fikirler sunmayı da unutmuyorsun. Gezilere katılmayı seviyor ve gezide ilgi çekici bulduğun şeyleri öğrenmek için çaba sarfediyorsun.


Hayatın boyunca böyle kibar ve başarılı olman dileğiyle...

Öğretmenin,

Hande Kutlu

5 yorum:

Yazgüneşi dedi ki...

küçük kibar prensesim benim.. sevgi ve özlemle kucaklarım.. hep başarılı olacak benim kızım annesi ahanda buraya yazdım demişti dersin :) maşallah ona

Nil dedi ki...

başarılarının devamını diliyorum akıllı Derincik.
En DERİN sevgilerimle

annesiningülü dedi ki...

başarılarının devamı dilerim :)

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Ne hoş, gururlandırıcı bir yazı olmuş bu böyle. Gelecekte nasıl bir genç kız olacağını gözümde canlandırmamı sağladı. Ne mutlu sana annesi, öperim Derin'i.

duygu dedi ki...

-canımmmm ness'im...
Umarım canım, umarım...
Bizler prenses yetiştiriyoruz, başka şansları yok :)

-küçük mucizem,
çok teşekkürler, sevgiler,

-bahar ve kızısı yağmur,
sevgilerimizle,

-aylincim,
samimi yorumuna çok teşekkürler canım benim... öperim pek çok..