4 Mart 2009 Çarşamba

artık yayınlıyorum...

nihayet baharla birlikte açık havada park sezonunu açtık... bundan böyle parklarda yatılıp kalkıla ey ahali...

havanın güneşini, sıcaklığını test ettik onayladık, üşenmedik yayınlıyoruz...
hey sen!!! bakalım fotolardaki farkımızı anlıycakmısın???

istersen birde böyle bak...

evet evet alıştık... zor olmadı... şükür!!!



17 yorum:

funda dedi ki...

ben yukarda çok güzel bir palto görüyorum bide..ama bir gözlük bu kadar mı yakışır yaaa ..çok özendim ben de istiyorum aynısından..hem de kırmızı ama

serrose dedi ki...

Gozluk mu kullanmaya basladi?
Cok yakismis amaa yaaaaa tattliiii cook

opuyorum onu cook

Adsız dedi ki...

Çok yakışmış çokkkkkkk..Sevimliliğine sevimlilik katmış.

Primarima dedi ki...

aaaaa:)
kaç zamandır aklımdaydı biliyormusun? hatta soracakdım ne yapdınız diye, çok merak ediyordum.Canım, o minnoş surata nasılda yakışmış işte:)alışmasına çok sevindim:)

Unknown dedi ki...

derinin gözlükleri çok yakışmış...

Turkuaz Deniz dedi ki...

COOOK yakismis! COK! Benim de vardi kirmizi akide sekeri cercevelerim! Ne guzel de takmis, kocamaaan bir aferin ona! Operim

GeCe dedi ki...

çok yakışmış sevimliliğine sevimlilik katmış gözlüğü

Tanya's dedi ki...

Şahane olmuş:)) benimde vardı küçükken gözlüklerim..yanlız 30-35 sene öncesini bi düşün..o yüzden nefis olmuş..

denizanasi dedi ki...

herşey güzel olacak :) kuzum benim ..:) aynı yaslarda ben de kullanmaya başlamışım. 20 sene kullandım. ne büyük ağırlıktı o öyle..

duygu dedi ki...

-fundacım, dikkatini yerim senin :) evevt palto-ceket-hırka artık ne dersen açılışı yaptık. parktaki anneler pek bi beğendi bende pek bi kasıldım :)
sanada gözlük tamam, tabi kırmızı.(hımm belki güneş gözlüğü olur :)) sende kırmızıdan başka bişi düşünemiyorum zaten :)

-serrosem,
evet bis rutin kontrolde öğrenmiştik gözlük kullanmamız gerektiğini, psikolojik hazırlıktan sonra artık fiilen geçtik gözlük kullanmaya. kokrtuğum gibi olmadı şükür yaa... teşekkür ederizzzz. öpücük xox

-songülcüm,
senin bloğun yok sanırım, yorumlardan tanıyorum seni. teşekkür ederiz ve sıkı sıkı sarılırız.

-ebruşum,
alıştık yaa evet sanırım daha net görüyor gözlükle o yüzden itirazsız takıyor ama tabi sık sık çıkarmak istiyor bizde haftadır onun keyfine bıraktık alışma sürecini. iyi olacak inşallah.

-tuğbacım, teşekkür ederim.

duygu dedi ki...

-turkuaz denizcim,
teşekkürler... kırmızı ne kadar albenili bir renk değilmi? sevimlileştirmediği surat, giysi, aksesuar yok. eee benim kuzumda hakkını verdi işte... sevgiler canım.

-gececim, çok teşekkür eder içten sevgiler sunarım.

-tanyacım,
senin şu halinlede gözlükle düşünsem süper derim. kimbilir küçükken nasıldın? hımm muzip bir surat geliyor gözümün önüne ve çook sevimli. öperim.

-sevgili denizanası,
bizde uzun zaman kullanıcaz gözlük. astigmat olduğu için ilerlemeyi önlüyor ancak. belki ileri yaşlarda gözlük istemezse bir operasyon geçirebilir. ama iyi böyle yaa sevimli sevimli. şimdi sen kullanmadığına göre bizim de şansımız vardır heralde... sevgilerimle...

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok hemde çok yakışmış gözlükler maşallah

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Gözlükleeer süppeermış yaa.çok da yakışmış benim de vardı küçükken böyle kırmızı bir de kenarında kelebek vardı konmuş gibi..onlar geldi aklıma.hala duruyorlar sanırım..hırka da süper yahuu..yaz mı geliyor nedir oralara bize de gelsiiinnn:)

duygu dedi ki...

-çocuklaçocuk çok teşekkkür ederiz ve sevgilerimiz göndeririz.

-tuğbacım,
senin gözlükde süpermiş yaa keşke bizde kelebekli bulsaydık ben bayılıyorum kelebeklere. ama bu kırmızı da güzel oldu. o gördüğün hırkayı ben ördüm canım. ama içinde astarı var yani öyle ince bişi değil, bahar geliyo gibi yaptı o gün ama bugün hava yine soğuktu. bir ceee diyip gitti güneş yani.

Adsız dedi ki...

Duygu evet benim blogum yok, ancak hergün okumadan yapamadığım bir kaç blog var seninki de onlardan biri:) Benimde 17 aylık bir kızım var ve bu nedenle Derin'i kendime çok yakın hissediyorum ve o tatlı suratından öpüyorum:)

duygu dedi ki...

songülcüm herzaman beklerim... blog dünyasına daha ne kadar seyirci kalacaksın, seni sahalarda görmek isterim :)

Adsız dedi ki...

Birara çok istedim ama vakitsizlik problemim var. Çalışan bir anneyim ve kızıma bakıcı bakıyor ve biraz özlem biraz vicdan derken değerlendirebileceğim tüm vakti kızım ile geçirmeye çalışıyorum. Benim yavruda zaten başka türlüsüne izin vermiyor:) Zaten biz Derin'in resimlerine kızım ile birlikte bakıp Derin'i "aba abaa" diye seviyoruz:) sevgilerimle